Menu
Winkelwagen

Als trotse verdeler van Komfovent is ACB dé go-to voor kwalitatieve ventilatiesystemen

ACB is een dynamisch bedrijf uit de Kempen met een neus voor zuivere lucht en een hart voor kwaliteit.

We werken dan ook enkel samen met zorgvuldig uitgekozen partners. Als officiële invoerder van Komfovent wisten wij een topproduct naar België te halen.

Het merk produceert innovatieve ventilatiesystemen, zowel voor particulieren als voor professionals. Komfovent is gevestigd in Litouwen, maar met meer dan 700 werknemers verspreid over 8 vestigingen en verdelers in meer dan 30 landen, een vaste speler op de Europese markt.

Woorden als comfort, een gezond binnenklimaat en efficiëntie rijmen perfect met Komfovent. De innovatieve producten spelen steeds in op de vraag van de markt.

 

Domekt, slaat op domus, slaat op huis

Met de Domekt-serie richt Komfovent zich op de particuliere woningen. Een serie waar comfort, efficiëntie en energiebesparend perfect samenkomen. Eveneens zijn de Domekt-toestellen volledig afgestemd op de noden van de particulier. Zo kan de gebruiker de processen van de ventilatie-units zelf opvolgen, zelf verschillende parameters instellen en zelf de gewenste functies selecteren. Dit zowel via het bedieningspaneel als via de smartphone.

De Domekt-woningventilatie voldoet volledig aan de ERP-regelgeving en is zijn investering zeker waard.

Aanbod voor professionelen

Met de Verso-serie beoogt Komfovent voornamelijk grotere gebouwen en professionelen. De serie bestaat uit de Verso Standaard en de Verso Pro 2. De Verso Standaard is gebaseerd op het plug and play­-principe, stekkerklaar zeg maar.

Dat maakt dat we bij ACB Airconditioning de Verso Standaard steeds in voorraad hebben. De Verso Pro 2 heeft een kwalitatieve behuizing, een minimale lekkage en minder geluid. Daarnaast heeft de Verso Pro 2 met geprefabriceerde onderdelen oneindig veel mogelijkheden.

Zo bouwen we een toestel volledig op maat van de noden van onze professionele klanten.

 

Filters
Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Filters