Nieuwe Komfovent C6 bediening
De nieuwe C6 bediening is ontwikkeld en ontworpen om geïntegreerd te worden in de Domekt units. Het belangrijkste doel van de C6 is om een gezond klimaat te behouden volgens de behoeften van de gebruiker. Nog meer, het is ontworpen om effectieve ventilatiesysteem prestaties te verzekeren met een minimum aan energieverbruik. 
 
Voor zowel beginnende als gevorderde gebruikers
 
De gebruiksvriendelijke interface zorgt voor een intuïtieve navigatie en bediening van de unit. De C6 is zo ontworpen, dat het systeem automatisch de werking van het ventilatiesysteem controleert. Verschillende ventilatiemodi zijn geoptimaliseerd voor de dagelijkse behoeften van de gebruiker. Een automatische lucht kwaliteitscontrole selecteert de meest geschikte modus en zorgt voor de beste comfort voorwaarden in de kamer. Geavanceerde gebruikers kunnen het apparaat instellen naar eigen behoeften.
 
Energiebesparende modus
 
De intelligente energiebesparende modus zorgt voor een minimaal stroomverbruik- slechts 1W in standby-modus. Het toestel geeft de efficiëntie en energieverbruik weer om toezicht te houden en om het toestel in de juiste stand te zetten.
 
Afstandsbediening
 
De C6 bediening heeft een webserver waardoor de besturing geïntegreerd kan worden via computer of smartphone. De Komfovent Home applicatie software maakt het mogelijk om uw ventilatie thuis te bedienen vanaf eender welke plaats, waar u ook bent. 
 
Twee bedieningspanelen
 
De gebruiker kan de C6.1 of C6.2 bediening selecteren.

C6.1: Gekleurd touch-screen LED-scherm, vermelding van parameters, instellen van alle parameter op het paneel.
C6.2- Modern paneel met touch knoppen, vooraf ingestelde parameters door fabriek, gemakkelijke bediening, instellen van alle parameters via smartphone of computer.

Beschikbaarheid

Eind 2017.